Wanneer schakelt u een incassobureau in?

Het komt helaas regelmatig voor dat klanten niet aan uw betalingsverplichtingen voldoen. Het kost vaak veel tijd om achter deze wanbetalers aan te gaan en alsnog uw geld te krijgen. Besteed de incasso procedure daarom uit aan de experts van Deurwaarderskantoor Stam. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het incasseren van openstaande vorderingen en het voeren van juridische procedures in de regio Purmerend. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor uw gehele debiteurenbeheer of om vooraf aan een samenwerking een kredietwaardigheidscheck te laten uitvoeren.

Incasso procedure

Wij zijn door middel van onze ervaring en eigentijdse aanpak in staat om snel, efficiënt en op correcte wijze vorderingen te incasseren ten laste van bedrijven, particulieren en (semi) overheidsinstellingen. En mocht het niet lukken om uw schuldenaar te laten betalen in het zogeheten minnelijke traject, dan starten we een gerechtelijke procedure. De juridische afdeling van ons incassobureau draagt tijdens de gerechtelijke procedure zorg voor dagvaardingen, verweerschriften, conclusies en akten. Voldoet uw schuldenaar ook na een gerechtelijk vonnis nog steeds zijn schuld niet, dan kan onze deurwaarder executoriale maatregelen treffen, zoals beslaglegging op loon, banktegoeden of boedel.

Wilt u weten wat wij in Purmerend of in de omgeving van Purmerend als incassobureau voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0299 - 79 92 30 of stel uw vraag via het contactformulier.