Het belang van goed debiteurenbeheer

Heeft u veel debiteuren? Wat voor onderneming u ook heeft, u zult altijd te maken krijgen met klanten die niet willen of kunnen betalen. Toch wilt u ook betaald worden voor uw geleverde producten en/of diensten, want anders komt u als bedrijf zelf in de problemen. Daarom is het voor uw onderneming erg belangrijk om een goed debiteurenbeheer te hebben. Zelf achter betalingen aan zitten kost veel tijd en daarmee ook veel geld. Daarom kan het erg interessant zijn om het debiteurenbeheer uit handen te geven. Deurwaarderskantoor Stam verzorgt graag uw gehele debiteurenbeheer in de regio Purmerend, zodat u zich kunt concentreren op de rest van de bedrijfsvoering.

Uw debiteurenbeheer uitbesteden

Onder de huidige economische omstandigheden kan goed debiteurenbeheer het verschil maken voor uw bedrijf. Als rekeningen te lang onbetaald blijven, kan dit de liquiditeit van uw eigen bedrijf flink onder druk zetten. Onze medewerkers weten als geen ander hoe om te gaan met debiteuren en wanbetalers. Onze incasso-inspanningen zijn zeer effectief, en erop gericht om betalingsachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen.

Heeft u veel schuldenaars en overweegt u om uw debiteurenbeheer uit te besteden? Neem in de regio Purmerend dan direct contact met ons op door te bellen naar 0299 - 79 92 30.