Zelf een betalingsachterstand?

U kunt natuurlijk zelf ook te maken krijgen met een betalingsachterstand. Misschien omdat u zelf veel debiteuren heeft, of door andere omstandigheden. Dit is niet alleen vervelend voor uzelf, maar ook voor de bedrijven die nog geld van u moeten ontvangen. Omdat wij in de regio Purmerend jarenlange ervaring hebben met incasso trajecten en betalingsregelingen, kunnen we u ook helpen als u zelf te kampen heeft met achterstallige betalingen.

Samen met u zullen wij uw financiën doornemen, overzicht creëren in uw geldzaken en ervoor zorgen dat de schade tot een minimum beperkt blijft. Vaak kunnen we ook helpen met het treffen van een betalingsregeling. Met onze professionele schuldhulpverlening kunt u veel narigheid voor zijn, in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een faillissement te voorkomen.

Schuldhulpverlening

Als u financiële problemen heeft kan de drempel erg hoog zijn om hulp te zoeken. Toch raden wij aan om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen als u een betalingsachterstand heeft. Wij kunnen u als geen ander voorzien van vakkundige adviezen en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Wilt u meer weten over schuldhulpverlening in de regio Purmerend? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat uw betalingsachterstanden snel verleden tijd zijn.